JA HI TORNEM!!!!

Avui, dia 23 d'octubre de 2008, la central Nuclear Vandellós 2 a tingut que tornar a parar per una fuita d'hidrogen, i es que no anem bé, al més d'Agost ja varen tenir problemes per la fuita de vapor d'aigua i ara que feia un dia que tornava a estar en funcionament ha tingut que tornar a parar per una altre problema. Ja ho diu la dita popular " Caldera vella bonys i forats", que em de fer, ignorar el que passa, esperar, no fer cas o deixar que torni a passar el que fa 19 anys ja va passar?

segurament en altres temps la gent ja s’hagués alçat a manifestar-se en contra o algun tipus de reacció popular s’hagués ficat en marxa, avui en un mon més "liberal i democràtic" ningú diu res, només se'n parla en cercles reduïts i gairebé monotemàtics. Ara la preocupació és la crisi, l'economia s'enfonsa, correm-hi tots!!! i mentrestant el Sr. Aznar dient que el canvi climàtic no existeix, aquest senyor en quin mon viu?

Encara recordo com tot el poble de l'Ametlla es va alçar per aquell 1989 encontra de la central Vandellòs I i proclamant el seu tancament després del incendi d'un dels impulsors d'aire, ara en poc temps ja portem 4 incidents, entre Ascó i Vandellós II, prou greus i ningú a dit res. Per que?

Pot ser que ens em tornat una mica còmodes i pensem que ja ho arreglaran els polítics que per això els hi dipositem la nostra confiança cada 4 anys? o es per que ja n'estem farts que no ens facin cas o només ens en facin en situacions límit?