Nit de Concert

Tot comença quan una cosina meva em diu que te dos entrades per anar a veure Bruce el dia 20 de Juliol, d’una amiga seva que per circumstàncies no hi pot anar, ràpidament li dic que si, la veritat es que Bruce no es dels que m’agraden més però segur que l’espectacle promet.

Arriba el diumenge dia 20 de Juliol de 2008, ja fa una setmana que tinc les entrades i els nervis a flor de pell, a les 16:00 quedem amb més gent del poble per marxar cap a Barcelona, destinació el Nou Camp. A les 18:00 aprox arribem, deixem els cotxes mal aparcats amb l’esperança que en un dia com aquest els municipals tindran compassió, anem a comprar entrepans i a les 19:20 entrem a l’estadi després de fer una cua kilomètrica però prou ràpida.

Com en tot concert els primer de tot és equipar-se correctament, ens dirigim a la parada de merchandising i després d’haver comprar una camiseta pirata mentre ens esperàvem a la cua en comprem una d’oficial, ara si ja estem preparats per afrontar una nit intensa de Rock pur.

Després d’esperar-nos quasi 3 hores i amb mitja hora de retard comença l’espectacle decibels i decibels de d’una música intensa, enèrgica i carregada de missatge d’un tio que no para ni un moment quiet, que s’entrega als mes de 90.000 espectadors que a la vegada corejaven com una única veu totes les cançons, aixecant els braços com si volguessin tocar aquella música.

Al cap d’unes 3 hores sense descans acaba l’espectacle i reprenem el camí de tornada, efectivament la policia local a estat molt benèvola i els cotxes estan al seu lloc, 2 hores de camí i a les 4 del matí arribem al poble extasiats de musica en directe i amb el record d’haver gaudit de l’espectacle d’un dels més grans de la música contemporània. I per que ningú o fiqui en dubte el tio omple el camp nou dos dies consecutius.